Összefogás Kupa

Halfogóverseny

A Galgaparti Összefogás Mgtsz horgászai által már ötödik alkalommal lett 2017. 07. 21.-22. között megrendezve az „ Összefogás Kupa „ 32.h. Halfogóverseny.

A 27 nevezés érkezett a tagok részéről a szervezők felé.

Jó hangulatba indult a verseny. A versenybizottság tagjai / Bohunka János, Dombi Lajos, Kollárdi István / eleinte nemsok halfogást tudott regisztrálni, de az idő múlásával egyre több halat, és főképp pontyot tudtak feljegyezni.

A 1.5 kg pontytól a 4 – 4.5 kg pontyig, és szép amurok, keszegek, kárászok kerültek megfogásra.

A versenyen összesen rekord mennyiségű 169.9 kg hal lett kifogva a horgászok által!

A kétnapos verseny helyezettjei:

1. helyezett : Papp Miklós   27 309 pont
  2. helyezett : id Hackersmidt Ferenc 24 778 pont

III. helyezett : Klátyik László 22 527 pont

Elismerés illeti : ifj Hackersmidt Ferenc 18 710 pont, Melicher József 17 955 pont, Együd Zsolt 11 960 pont, Kaluzsa József 10 860 pont, Bokor Imre 10 605 pont.

Többen fogtak 3 000 – 6 500 pont között.

Így Móricz Máté Horgászegyesületi elnök által felajánlott „ Összefogás Kupát „ egy évig Papp Miklós őrizheti meg!

Dicséret, és köszönet illeti a szervező bizottságnak Bohunka János vezetésével ifj Hackersmidt Ferenc, Dombi Lajos, Király Péter halőr kimagasló munkáját, mellyel nagy mértékbe elősegítették a verseny zökkenő mentes lebonyolítását!

De köszönet a finom pörkölt, és gulyásleves elkészítéséért Szlovákné Györgyinek, és Poszpisel Katalinnak.

Újra elmondhatjuk, hogy szükség van az ilyen „csapat építő„ tréningre, mellyel még jobban megismerhetjük egymást, jókat tudunk beszélgetni, és példát lehet mutatni a többi horgásztársak felé, hogy nemcsak zsörtölődni, bután viselkedni a tóparton, hanem együtt, és közösen is lehet jó hangulatba eltölteni napokat!

Köszönet az egyesület vezetése nevébe Móricz Máté elnök.